Search
Close this search box.

Vacature Projectleider Bouw

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Bouw in Havelte? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Bouw is beschikbaar per 19-04-2024 tot en met 18-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Bouw
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 5000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Bouw? Je kunt contact opnemen met Hester Oldengarm op het telefoonnummer 06 - 43 55 48 06 of per e-mail via h.oldengarm@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Projectleider Bouw Eminent Groep 19-04-2024

Andere vacatures