Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Allround storingsmonteur Meppel

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround storingsmonteur Meppel in Havelte? AKKODIS NL is dan naar jou op zoek. De vacature van Storingsmonteur is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Storingsmonteur
Branche Industrie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3200 – 4000
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround storingsmonteur Meppel? Je kunt contact opnemen met Miriam Menger op het telefoonnummer 642507027 of per e-mail via talentnl@akkodisgroup.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Allround storingsmonteur Meppel AKKODIS NL 28-05-2024

Andere vacatures