Search
Close this search box.

Vacature Junior Werkvoorbereider

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior Werkvoorbereider in Havelte? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Werkvoorbereider is beschikbaar per 15-04-2024 tot en met 14-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Werkvoorbereider
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 3500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior Werkvoorbereider? Je kunt contact opnemen met Merle Ramaker op het telefoonnummer 06 - 81 22 20 58 of per e-mail via m.ramaker@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Junior Werkvoorbereider Eminent Groep 15-04-2024

Andere vacatures