Search
Close this search box.

Vacature Productiemedewerker dagdienst

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker dagdienst in Havelte? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker is beschikbaar per 10-06-2024 tot en met 09-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2000 – 2500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker dagdienst? Je kunt contact opnemen met Ralf Nieuwenhuis Ralf Nieuwenhuis op het telefoonnummer 31633141705 of per e-mail via ralfnieuwenhuis@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Productiemedewerker dagdienst WerkTalent 10-06-2024

Andere vacatures