Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Operator 4 ploegen

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator 4 ploegen in Havelte? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Cnc Operator is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 05-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Cnc Operator
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 18 – 18
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator 4 ploegen? Je kunt contact opnemen met Nesli Altun Nesli Altun op het telefoonnummer 06-30755221 of per e-mail via nesli.altun@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Operator 4 ploegen Randstad 06-06-2024

Andere vacatures