Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vakantiewerk productie

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws Ć©n de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vakantiewerk productie in Havelte? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 07-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 13
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vakantiewerk productie? Je kunt contact opnemen met Nathalie Nathalie op het telefoonnummer 0513-656937 of per e-mail via talentcenter.noordoost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Vakantiewerk productie Randstad 07-06-2024

Andere vacatures