Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Sorteerders gezocht voor Alliance Healthcare oproep

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws Ć©n de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Sorteerders gezocht voor Alliance Healthcare oproep in Havelte? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van onbekend is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel onbekend
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 25 – 32
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Sorteerders gezocht voor Alliance Healthcare oproep? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mkboverijssel@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Sorteerders gezocht voor Alliance Healthcare oproep Timing 07-06-2024

Andere vacatures