Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening

  1. Bekendmakingen havelte
  2. StaatscourantVoorbereidingsbesluiten ‘Buitengebied Havelte’

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Havelte willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Havelte.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

StaatscourantVoorbereidingsbesluiten ‘Buitengebied Havelte’

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken volgens artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 november 2008 heeft besloten, dat een herziening wordt voorbereid van: – het bestemmingsplan ‘Buitengebied Havelte’ voor de gebieden waar twee art houses zijn gerealiseerd op camping De Blauwe Haan op perceel Weg Achter de Es 11 in Uffelte. Ter inzage: het voorbereidingsbesluit treedt in werking een dag na deze bekendmaking en ligt vanaf die dag bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Diever voor een ieder ter inzage. Tegen dit besluit staat geen bezwaar en beroep open. Informatie: team Leefomgeving, telefoonnummer (0521) 349 349.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel