Search
Close this search box.

Vacature Projectleider

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider in Havelte? BC Group Detachering B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Openbare Ruimte is beschikbaar per 26-04-2024 tot en met 24-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Openbare Ruimte
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3375 – 4300
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider? Je kunt contact opnemen met Rachel van Pijkeren op het telefoonnummer 31384674200 of per e-mail via info@bcgroup.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Projectleider BC Group Detachering B.V. 26-04-2024

Andere vacatures