Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Productie medewerker FT

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productie medewerker FT in Havelte? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 05-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 14 – 14
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productie medewerker FT? Je kunt contact opnemen met Sarina Massier Sarina Massier op het telefoonnummer 0522-237910 of per e-mail via meppel@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Productie medewerker FT Randstad 06-06-2024

Andere vacatures