Search
Close this search box.

Vacature QA Manager

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als QA Manager in Havelte? Independent Recruiters is dan naar jou op zoek. De vacature van Qa Manager is beschikbaar per 15-05-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Qa Manager
Branche FMCG, Techniek
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 5000 – 6000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van QA Manager? Je kunt contact opnemen met Olawale Olukunga op het telefoonnummer 06-22258890 of per e-mail via olawale.49691.572@independentrecruiters.aplitrak.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. QA Manager Independent Recruiters 15-05-2024

Andere vacatures