Search
Close this search box.

Vacature Operator inpak 4 ploegen

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator inpak 4 ploegen in Havelte? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Operator Inpak is beschikbaar per 05-06-2024 tot en met 04-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Operator Inpak
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4200 – 4200
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator inpak 4 ploegen? Je kunt contact opnemen met Hewin Lewerissa Hewin Lewerissa op het telefoonnummer Hewin Lewerissa of per e-mail via h.lewerissa@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Operator inpak 4 ploegen Olympia 05-06-2024

Andere vacatures