Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature bezorger van medicijnen in de ochtend

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als bezorger van medicijnen in de ochtend in Havelte? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Chauffeur Bezorger is beschikbaar per 10-06-2024 tot en met 09-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Chauffeur Bezorger
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 13
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van bezorger van medicijnen in de ochtend? Je kunt contact opnemen met Robin Robin op het telefoonnummer 06-57169260 of per e-mail via koeriers@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. bezorger van medicijnen in de ochtend Randstad 10-06-2024

Andere vacatures