Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Onderhoudsmedewerker gemeente Staphorst

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Onderhoudsmedewerker gemeente Staphorst in Havelte? Driessen is dan naar jou op zoek. De vacature van Hekwerkmonteur is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Hekwerkmonteur
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2288 – 3327
Uren p/w 16 – 24
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Onderhoudsmedewerker gemeente Staphorst? Je kunt contact opnemen met - Driessen Helmond Flexcenter op het telefoonnummer 382041011 of per e-mail via zwolle@driessen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Onderhoudsmedewerker gemeente Staphorst Driessen 30-05-2024

Andere vacatures