Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker horeca (diverse functies) ook vakantiewerk

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker horeca (diverse functies) ook vakantiewerk in Havelte? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Bediening Horeca is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Bediening Horeca
Branche Horeca
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 13
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker horeca (diverse functies) ook vakantiewerk? Je kunt contact opnemen met Chantal Moolenkamp Chantal Moolenkamp op het telefoonnummer 0521-385300 of per e-mail via chantal.moolenkamp@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Medewerker horeca (diverse functies) ook vakantiewerk Randstad 27-05-2024

Andere vacatures