Search
Close this search box.

Vacature Horecamedewerker en bezorger

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Horecamedewerker en bezorger in Havelte? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Gastheer Gastvrouw Horeca is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gastheer Gastvrouw Horeca
Branche Horeca
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 24 – 24
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Horecamedewerker en bezorger? Je kunt contact opnemen met Elon Wassink Elon Wassink op het telefoonnummer Elon Wassink of per e-mail via e.wassink@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Horecamedewerker en bezorger Olympia 01-05-2024

Andere vacatures