Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Leerling mechanisch monteur

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Leerling mechanisch monteur in Havelte? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Mechanisch Monteur is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Mechanisch Monteur
Branche Chemie/Petrochemie
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Leerling mechanisch monteur? Je kunt contact opnemen met Marije en Marijke Marije en Marijke op het telefoonnummer 614776653 of per e-mail via marijke.drenth@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Leerling mechanisch monteur Randstad 27-05-2024

Andere vacatures