Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Hulpkracht Magazijn

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Hulpkracht Magazijn in Havelte? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Administratief Medewerker Magazijn is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Administratief Medewerker Magazijn
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 4 – 4
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Hulpkracht Magazijn? Je kunt contact opnemen met Pontus van den Broek Pontus van den Broek op het telefoonnummer Pontus van den Broek of per e-mail via p.vandenbroek@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Hulpkracht Magazijn Olympia 16-05-2024

Andere vacatures