Search
Close this search box.

Vacature Orderpicker, Lekkerland

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Orderpicker, Lekkerland in Havelte? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Orderpicker is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Orderpicker
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 13
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Orderpicker, Lekkerland? Je kunt contact opnemen met Alisa Alisa op het telefoonnummer 038-4261999 of per e-mail via recruitment.noordoost@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Orderpicker, Lekkerland Tempo-Team 28-05-2024

Andere vacatures