Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen havelte
  2. GEMEENTEBLADVerleende Alcoholontheffing (artikel 35 alcoholwet), Tentfeest Brugwachter op 16, 17 en 18 februari 2024, Loosweg 1, 7971 PH Havelte

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Havelte willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Havelte.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVerleende Alcoholontheffing (artikel 35 alcoholwet), Tentfeest Brugwachter op 16, 17 en 18 februari 2024, Loosweg 1, 7971 PH Havelte

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Besluit verlenen evenementenvergunningDe burgemeester van de gemeente Westerveld heeft op 30-01-2024 het volgende besluit genomen en verzonden; het verlenen van een Alcoholontheffing (artikel 35 alcoholwet) voor het evenement "Brugwachter" op 16, 17 en 18 februari 2024 aan de aan Loosweg 1 te Havelte, ingeboekt met het volgende zaaknummer: 2024-000417.ProcedureU kunt de vergunning en de bijbehorende stukken op afspraak digitaal inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het desbetreffende zaaknummer daarbij te vermelden. Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na bekendmaking van het besluit (datum van verzending) tegen dit besluit bezwaar maken. In het bezwaarschrift vermeldt u uw naam en adres, geeft u duidelijk aan tegen welk besluit u bezwaar maakt en motiveert u uw bezwaar. U dient het bezwaar te dateren en te ondertekenen. U richt het bezwaarschrift aan de burgemeester van gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dit houdt in dat de aanvrager de vergunning kan gebruiken. Indien u dit wenst te voorkomen kunt u - indien u bezwaar gemaakt heeft en onverwijlde spoed dat vereist - een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter in Groningen.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel