Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Financieel Administratief Medewerker

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Financieel Administratief Medewerker in Havelte? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Financieel Administratief Medewerker is beschikbaar per 10-04-2024 tot en met 09-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financieel Administratief Medewerker
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2997 – 2997
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Financieel Administratief Medewerker? Je kunt contact opnemen met Pontus van den Broek Pontus van den Broek op het telefoonnummer Pontus van den Broek of per e-mail via p.vandenbroek@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Financieel Administratief Medewerker Olympia 10-04-2024

Andere vacatures