Search
Close this search box.

Vacature Financieel administratief medewerker

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Financieel administratief medewerker in Havelte? Joontjes BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Financieel Administratief Medewerker is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financieel Administratief Medewerker
Branche Accountancy, Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 4250
Uren p/w 38 – 40
Aantal sollicitanten 60
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Financieel administratief medewerker? Je kunt contact opnemen met J. Joontjes op het telefoonnummer 522252516 of per e-mail via jan.joontjes@joontjesbv.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Financieel administratief medewerker Joontjes BV 22-05-2024

Andere vacatures