Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Constructiebankwerker-lasser

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Constructiebankwerker-lasser in Havelte? Stiptwerk BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Lasser Tig Mig is beschikbaar per 28-03-2024 tot en met 25-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van LBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Lasser Tig Mig
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau LBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Constructiebankwerker-lasser? Je kunt contact opnemen met Marjanne Holterman op het telefoonnummer 522746222 of per e-mail via staphorst@stiptwerk.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Constructiebankwerker-lasser Stiptwerk BV 28-03-2024

Andere vacatures