Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Assistent leidinggevende bediening

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent leidinggevende bediening in Havelte? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Gastheer Gastvrouw Horeca is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Gastheer Gastvrouw Horeca
Branche Horeca
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2530 – 2530
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent leidinggevende bediening? Je kunt contact opnemen met Anouk Teunissen Anouk Teunissen op het telefoonnummer Anouk Teunissen of per e-mail via a.teunissen@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Assistent leidinggevende bediening Olympia 03-06-2024

Andere vacatures