Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen havelte
  2. STAATSCOURANTOntwerpvergunning herbestemmen, verbouwen en uitbreiden van het voormalige gemeentehuis te Havelte

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Havelte willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Havelte.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOntwerpvergunning herbestemmen, verbouwen en uitbreiden van het voormalige gemeentehuis te Havelte

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Uitgebreide voorbereidingsprocedure B&W maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten: - bouwen; - handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening; - monument veranderen. Locatie: Boskampsbrugweg 2, 7971 CL Havelte Zaaknummer: 159582 De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 3 maart 2016 tot en met 13 april 2016 ter inzage in het gemeentehuis in Diever. U kunt de ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken op afspraak digitaal inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het desbetreffende zaaknummer daarbij te vermelden. Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen. Deze richt u aan het college en stuurt u naar: Gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Op afspraak kunnen in deze periode ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Wij wijzen u erop dat alleen belanghebbenden beroep tegen de uiteindelijke vergunning kunnen indienen als zij ook een zienswijze hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning. Informatie: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel