Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige / Senior Psychiatrisch Verpleegkundige

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige / Senior Psychiatrisch Verpleegkundige in Havelte? Mindfit is dan naar jou op zoek. De vacature van Psychiatrisch Verpleegkundige is beschikbaar per 05-06-2024 tot en met 04-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Psychiatrisch Verpleegkundige
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 16 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige / Senior Psychiatrisch Verpleegkundige? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige / Senior Psychiatrisch Verpleegkundige Mindfit 05-06-2024

Andere vacatures