Search
Close this search box.

Vacature Schoonmaakmedewerker middag

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Schoonmaakmedewerker middag in Havelte? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Schoonmaker Vakantiehuisjes is beschikbaar per 03-05-2024 tot en met 02-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Schoonmaker Vakantiehuisjes
Branche Facilitaire dienstverlening
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 9 – 16
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Schoonmaakmedewerker middag? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via MKBMeppel@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Schoonmaakmedewerker middag Timing 03-05-2024

Andere vacatures