Search
Close this search box.

Vacature Parttime orderpickers gezocht voor Bidfood Meppel

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Parttime orderpickers gezocht voor Bidfood Meppel in Havelte? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Orderpicker is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Orderpicker
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vakantiewerk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 9 – 16
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Parttime orderpickers gezocht voor Bidfood Meppel? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mkboverijssel@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Parttime orderpickers gezocht voor Bidfood Meppel Timing 16-05-2024

Andere vacatures