Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker Klantenservice/Servicedesk

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Klantenservice/Servicedesk in Havelte? AMSLOD is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Klantenservice is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Klantenservice
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2449 – 2449
Uren p/w 24 – 40
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Klantenservice/Servicedesk? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Medewerker Klantenservice/Servicedesk AMSLOD 03-06-2024

Andere vacatures