Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker HRM recruiter

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker HRM recruiter in Havelte? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Personeelsadministratie is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Personeelsadministratie
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3800 – 3800
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker HRM recruiter? Je kunt contact opnemen met Christia & Lisanne Christia & Lisanne op het telefoonnummer 0522-242155 of per e-mail via meppel@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Medewerker HRM recruiter Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures