Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Magazijnmedewerker middagdienst

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Magazijnmedewerker middagdienst in Havelte? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Magazijnmedewerker is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Magazijnmedewerker
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 17 – 17
Uren p/w 15 – 15
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Magazijnmedewerker middagdienst? Je kunt contact opnemen met Daan Vrieze Daan Vrieze op het telefoonnummer 682757908 of per e-mail via daan.vrieze@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Magazijnmedewerker middagdienst Tempo-Team 01-05-2024

Andere vacatures