Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Juridisch Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Juridisch Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling in Havelte? Lagardère Travel Retail is dan naar jou op zoek. De vacature van Juridisch Adviseur is beschikbaar per 14-05-2024 tot en met 13-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Juridisch Adviseur
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Juridisch Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Juridisch Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling Lagardère Travel Retail 14-05-2024

Andere vacatures