Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen havelte
  2. GEMEENTEBLADHavelte, Havelter Schapendrift 9a, 7971 BA,

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Havelte willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Havelte.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres Havelter Schapendrift in Havelte, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADHavelte, Havelter Schapendrift 9a, 7971 BA,

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

brandveilig gebruik, verzenddatum 02-03-2023, zaaknummer 2023-002491ProcedureOntwerp-omgevingsvergunning uitgebreid Havelter Schapendrift 9a in HavelteBurgemeester en wethouders van Westerveld maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1, en 2.13 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht door middel van een uitgebreide voorbereidingsprocedure een omgevingsvergunning brandveilig gebruik willen verlenen voor een buitenschoolse opvang bij zwembad “de Kerkvlekken” aan de Havelter Schapendrift 9a in Havelte(zaaknummer 2023-002491). De ontwerp-omgevingsvergunning geldt voor de activiteiten: “brandveilig gebruik”. De ontwerp-omgevingsvergunning ligt zes weken ter inzage.Inzage: De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken ligt ter inzage. U kunt een afspraak maken om de stukken in te zien via 14 0521. Op verzoek kunnen de betreffende stukken ook gemaild worden. Zienswijze: vanaf 8 maart 2023 tot en met 19 april 2023 kan een zienswijze ingediend worden. Een zienswijze kan verzonden worden aan het college van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte onder vermelding van het zaaknummer.Contact: telefoonnummer 14 0521.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel