Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen havelte
  2. GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning regulier, Boomkap van Helomaweg 3a Havelte, van Helomaweg 3a, 7971 PW Havelte

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Havelte willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Havelte.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning regulier, Boomkap van Helomaweg 3a Havelte, van Helomaweg 3a, 7971 PW Havelte

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De Gemeente Westerveld heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor Boomkap van Helomaweg 3a Havelte aan de van Helomaweg 3a, 7971 PW Havelte.Met dit bericht laten wij weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Besluit over de aanvraag van de vergunningDe gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 03-01-2024. We nemen over de aanvraag waarschijnlijk voor 28-02-2024 een besluit. Als de vergunning is verleend, publiceren wij een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Meer informatieU kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Kijk op www.gemeentewesterveld.nl/ voor de openingstijden en het adres. U kunt ook bellen via telefoonnummer 14 0521.Hiertegen kunt u geen bezwaar maken.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel