Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Verkeer | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen havelte
  2. GEMEENTEBLAD Definitief Verkeersbesluit 60 km/uur Midden/Oosteinde/Wapserveenseweg Wapserveen-Wittelte en (Nieuwe) Ruiterweg Havelte-Uffelte 30 km/uur Zuidstraat Uffelte en Ruiterweg binnen de kom te Havelte

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Havelte willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Havelte.

Er is een Verkeer | Organisatie en beleid verleend in Westerveld op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLAD Definitief Verkeersbesluit 60 km/uur Midden/Oosteinde/Wapserveenseweg Wapserveen-Wittelte en (Nieuwe) Ruiterweg Havelte-Uffelte 30 km/uur Zuidstraat Uffelte en Ruiterweg binnen de kom te Havelte

Er is door Westerveld hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

door het plaatsen van de borden A1 (60 km) van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990, een maximumsnelheid van 60 km/uur te realiseren op de wegen:1.(Nieuwe) Ruiterweg tussen Uffelte en Havelte2.Midden/Oosteinde/Wapserveenseweg tussen Wapserveen en Wittelte vanaf de Lege Doakenweg tot aan Wittelte; door het plaatsen van de borden A1 (zone 30) van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990, een maximumsnelheid van 30 km/uur te realiseren op de wegen:1.Zuidstraat binnen de kom te Uffelte2.Nieuwe Ruiterweg binnen de kom te Havelte vanaf de komgrens tot eerste bochtdoor het verwijderen van de borden B1, B2 en B6 de voorrang op de Zuidstraat in Uffelte op te heffen zodat:1.op de Zuidstraat in Uffelte gelijkwaardige kruispunten ontstaan passend in een 30 km/uur zone;2.dat het aanliggende fietspad langs de Zuidstraat wel ‘in de voorrang’ blijft in het kader van het comfort van de fietsers en het promoten en faciliteren van fietsgebruik; door het verwijderen van de borden B1, B2 en B6 de voorrang op de Nieuwe)Ruiterweg/Uffelterkerkweg tussen Uffelte en Havelte op te heffen zodat:1.de kruispunten op de Uffelterkerkweg en (Nieuwe) Ruiterweg een voorrangsregeling per kruising zal worden ingesteld met de borden B3, B4 en B5 conform de bij dit besluit behorende situatietekening Aldus besloten door burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel