Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Frontoffice Medewerk(st)er

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Frontoffice Medewerk(st)er in Havelte? Stadtmüller Orthopedie is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Frontoffice is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Frontoffice
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 24 – 24
Aantal sollicitanten 19
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Frontoffice Medewerk(st)er? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Frontoffice Medewerk(st)er Stadtmüller Orthopedie 29-05-2024

Andere vacatures