Search
Close this search box.

Vacature Facilitair medewerker

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Facilitair medewerker in Havelte? Driessen is dan naar jou op zoek. De vacature van Facilitair Medewerker is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 04-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Facilitair Medewerker
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2288 – 3174
Uren p/w 24 – 32
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Facilitair medewerker? Je kunt contact opnemen met - Driessen Helmond Flexcenter op het telefoonnummer 382041011 of per e-mail via zwolle@driessen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Facilitair medewerker Driessen 06-06-2024

Andere vacatures