Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Docent biologie

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Docent biologie in Havelte? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Docent Biologie is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Docent Biologie
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5078 – 5078
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Docent biologie? Je kunt contact opnemen met Bernadette Naber Bernadette Naber op het telefoonnummer 613240824 of per e-mail via mbo.noordoost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Docent biologie Randstad 29-05-2024

Andere vacatures