Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Directeur

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Directeur in Havelte? BeljonWesterterp B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Directeur Energieproductiebedrijf is beschikbaar per 12-04-2024 tot en met 10-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Directie zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Directeur Energieproductiebedrijf
Branche Overig
Functieniveau Directie
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 9
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Directeur ? Je kunt contact opnemen met mr. Willem Hein op het telefoonnummer 06-51817154 of per e-mail via willem.hein@beljonwesterterp.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Directeur BeljonWesterterp B.V. 12-04-2024

Andere vacatures