Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Commercieel medewerker buitendienst

Redactie HavelteOnline.nl

De redactie van HavelteOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Havelte aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Commercieel medewerker buitendienst in Havelte? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Commercieel Medewerker Buitendienst is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Commercieel Medewerker Buitendienst
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3400 – 3400
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Commercieel medewerker buitendienst? Je kunt contact opnemen met Hewin Lewerissa Hewin Lewerissa op het telefoonnummer Hewin Lewerissa of per e-mail via h.lewerissa@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures havelte
  2. Commercieel medewerker buitendienst Olympia 16-05-2024

Andere vacatures